maanantai 3. joulukuuta 2012

So much to do, so much to see

Moi! Pieneltä tauolta palanneena tulin hieman päivittelemään taas tämänhetkistä tilannetta. NHL:n puolella tilanne on tosiaan ajautunut nyt siihen pisteeseen, että on otettu "uusi lähestymistapa" käyttöön seuraavaksi. Osapuolet eivät päässeet yhtään sen enempää yhteisymmärrykseen edelliselläkään kerralla, vaikka avustamassa oli myös mukana sovittelijoita. Huomenna New Yorkissa käytävistä neuvotteluista puuttuvat molempien osapuolten pääneuvottelijat: Gary Bettman ja Donald Fehr. Nyt pelaajat pääsevät ääneen, mutta ei ilmeisesti ollut vielä ainakaan maikkarin mukaan mitään varmuutta siitä, ketkä ovat osallistumassa. "Seuraomistajista paikalle saapuvat Boston Bruinsin, Pittsburgh Penguinsin, Winnipeg Jetsin, Tampa Bay Lightningin, Calgary Flamesin ja Toronto Maple Leafsin edustajat."
Katsotaan miten mahtaa käydä...

SM-liigassa Tappara on palannut sijalle 7. Kuudesta edellisestä pelistä on saldona neljä voittoa ja kaksi häviötä, joista toinen tuli jatko-ajalla (harmi, että hävittiin Jokereille, mutta tuomarilinja oli taas mitä oli...). Manselaisilla menee siis näin ollen hyvin. Seuraavana tavoitteena on HPK:n ohi meneminen. Joukkue on kolmen pisteen päässä samalla ottelumäärällä, joten kirittävää ei ole enää niin paljon. Tapparan takana on Blues, joka on neljän pisteen päässä kirvesrinnoista, joten espoolaisista ei ole ainaakn juuri nyt kovin suurta uhkaa. Seuraavan ottelun onkin keskiviikkona, jolloin vuorossa on paikallispeli Ilvestä vastaan! ;) Eiköhän pojat hoida homman himaan! :) Odotan tietty todella innolla seuraavaa reissuani Tampereelle, sillä ikävä Hakametsään alkaa olla todella kova! Minun piti tosiaan viime viikolla käydä keskiviikkona katsomassa Tappara-Kärpät, mutta torstaille siirtynyt ruotsin koe romutti harmikseni suunnitelmat. :( Alustavissa ajatuksissa oli mennä katsomaan paikallispeli, mutta en usko sen onnistuvan, sillä kaikki pelit Ilvestä vastaan on näillä näkymin laitettu viikolle (vaikka voi tässä tietty jotain yrittää järjestelläkin...). Mutta tavoitteena olisi käydä Tampereella vielä tämän vuoden puolella tai sitten ensi vuoden alussa :)

Ilveksestä tuli se tosiaan mieleen, että yksi suosikkini NHL-pelaajista, Maxime Talbot pelaa tällä hetkellä Ilveksen riveissä! Hän teki marraskuun alkupuolella lock out -sopimuksen joukkueen kanssa ja saattaa näin ollen pysyä kokoonpanossa ainakin siihen asti, kunnes NHL:n työsulku päättyy. Olin ihan yllättynyt siitä, miten Max on juuri Tampereelle päätynyt (vaikka ikävä kyllä juuri paikallisvastustajan riveihin... :D), mutta mun on tosiaan ehdottomasti PAKKO nähdä/tavata hänet, ennen kuin palaa takaisin Pohjois-Amerikkaan! :) Täytyykin tästä alkaa katsella sopivaa Ilveksen peliä, jonne mennä...


Ensi viikolla alkaa Euro Hockey Tourin toinen turnaus, Channel One Cup, joka pelataan pääsääntöisesti Moskovassa. Itselläni on lippu Suomen otteluun Tshekkiä vastaan. Tuo kyseinen matsi pelataan ensi viikon torstaina Hartwall Areenalla. Suuri ilonaihe on se, että joukkueessa mukana ovat tälläkin kertaa Tapparan paidassa viimeksi kaudella 2009-10 loistaneet JORI LEHTERÄ & JONAS ENLUND!! Heidän uudelleennäkemisestään olen haaveillut niin pitkään, että olin todella onnellinen, kun kävin katsomassa Suomen joukkueen kokoonpanon kyseiseen turnaukseen! :) Vihdoin ja viimein saan taas mahdollisuuden nähdä molemmat ja vielä maajoukkuepaidassa! :) Wau! Suomen kokoonpanon laitan näkyville sitten kokonaisuudessaan ensi viikon puolella.


Näin! Siinä kaikki tärkeimmät tältä kerralta! See ya later!

-J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti