sunnuntai 18. marraskuuta 2012

17.11.2012 HIFK - TPS

"Toinen puoli huutakaa meille! Toinen puoli huutakaa meille! Stadin kingit - IFK!"

Olin eilen katsomassa Ainon ja hänen mutsinsa kanssa HIFK:n ja TPS:n välisen ottelun Helsingin Jäähallilla.  Tunnelma oli suhteellisen korkealla vaikkei nyt aivan huipussaan), ja syystäkin: HALLI OLI TÄYNNÄ! Olin oikeestaan ihan onnellinen siitä, ettei vierasjoukkue ollut Tappara...
HIFK voitti ottelun 2-0, vakuuttavasti. Helsinkiläiset hallitsivat suurinta osaa ottelussa, eikä TPS pystynyt käyttämään hyödyksi HIFK:n saamia jäähyjä ensimmäisessä erässä (niitä tuli neljä erittäin lyhyen ajan sisällä). Laukauksetkin menivät HIFK:lle 51-39. Kakkoskenttä teki HIFK:n molemmat maalit. Ensin Eero Somervuori pääsi yllättämään TPS -vahti Atte Engrenin toisen erän alussa HIFK:n ollessa yliovoimalla. Toinen maali...se tuntui jotenkin tulevan vähän puskista. HIFK hyökkäsi, taas ylivoimalla kolmannen erän puolessa välissä, jolloin Ville Peltonen löi kiekon nätin rannarin kautta maaliin. Ei voinut Atte sille oikein mitään, itsekin tajusin vain, että yhtäkkiä kiekko oli maalissa nopean laukauksen jälkeen. Koko halli tietysti nousi huutamaan seisaalleen molemmilla kerroilla. Oli siinä muutenkin välillä hieman korvissa pientä tunnetta muutenkin pelien aikana, kun fanikatsomo oli ihan siinä vieressä :D

Syy, miksi olin ylipäätään katsomassa tätä ottelua (vaikka en ole kummankaan joukkueen kannattaja) oli se, että halusin nähdä+tavata Mikko Koivun ja Petteri Nummelinin. Olen edelleenkin erittäin onnellinen siitä, että sain molemmilta nimmarit ja pääsin myös yhteiskuviin! :) Vaikka jännitti aika paljon kyseisten pelaajien näkeminen, jopa kaukalossa (en meinannut saada otettua kunnollisia kuvia, kun käsiä kummasti tärisytti ;D ), niin ei onneksi tullut itse tilanteessa mitään suurempaa hysteriaa, vaan selvisin ihan asiallisesti. ;)

Tässä kuvia ottelusta: (laatu on taas mitä on, mihin tuo Canon Ixus 95 IS sattuu pystymään)

Ottelun jälkeen oli tottakai mentävä hallin taakse pelaajia odottelemaan ja kyllä se odotus oikein hyvin palkittiinkin! :)

Lennart Petrell

Mikko Koivu!!!!!!

Petteri Nummelin! :)

Ville Peltonen

Joni Ortio (ottelusta nollapeli hänelle)

Mukaan lähti myös muutama nimmari ;)

ps. Tappara voitti Pelicansin kotona Hakametsässä 6-1!!!!!! Loistavaa jätkät! :) Onneksi toivuttiin perjantain Jyp -ottelun kummallisista tapahtumista.