Lontoo 2012 Kesäolympialaiset, Tennis
Miesten kaksinpelin finaali
Wimbledon pt. 2

Roger Federer vs. Andy Murray

Andy Murray passitti perjantaina maailmanlistan kakkospelaajan, Novak Djokovicin pronssiotteluun loppuun asti hyvin tasaisessa ja kaikin puolin erittäin nautittavassa ja viihdyttävässä ottelussa. Sekä Nole että Andy tarjosivat ihan mahtavaa tennistä! Murray oli lopulta kuitenkin parempi erin 7-5, 7-5.

Roger Federer taisteli itsensä finaaliotteluun huikeassa 4h ja 25 minuuttia kestäneessä ottelussa Juan Martin del Potroa vastaan. Kolmieräinen ottelu on kaikkien aikojen pitkäkestoisin ammattilaistenniksessä. Vaikka Federer hävisi ensimmäisen erän pahasti, hän taisteli lopulta itsensä voittoon erin 3-6, 7-6, 19-17.

Pronssiottelussa kohtaavat näin ollen olympiapronssia tenniksessä puolustava Djokovic sekä Federerille hävinnyt del Potro.

But now! The FINAL GAME!!! Who's better? Who's going to take the olympic gold?