sunnuntai 19. elokuuta 2012

Tänään Cincinnatissa!

Roger Federer sekä Novak Djokovic kohtaavat illalla Cincinnatin ATP-turnauksen finaaliottelussa, joka alkaa Suomen aikaa klo 19:30.

Djokovic otti revanssin voittamalla välierissä Juan Martin del Potron (3-6, 2-6), jolle hävisi Lontoon olympiakisoissa tenniksen pronssiottelussa.
Roger Federer taas kukisti maanmiehensä Stanislas Wawrinkan myös suoraan kahdessa erässä. Ensimmäinen erä oli hyvin tasainen ja päättyi lopulta tie breakin jälkeen 7-6 Federerin hyväksi. Molemmat pitivät hyvin omat syöttövuoronsa, mutta syötön palautuksessa oli huomattavasti, varsinkin Rogerilla, parannettavaa toista erää varten. Toinen erä päättyi Federerin hyväksi (6-3) ja Federer paransi huomattavasti omaa peliään (erityisesti juuri palautuspelaamista) onnistuen kääntämään ottelun omaksi hyödykseen.
Kaikin puolin peli oli viihdyttävä katsella ja tarjosi hyvin jännittävää tennistä, kun toisensa lähes läpikotaisin tuntevat pelaajat ottivat yhteen. Wawrinka tarjosi Federerille oikein hyvän haasteen ja nyt jää nähtäväksi mitä Roger on miettinyt tälle päivälle (ei ole varaa tulla viittä kaksoisvirhettä...), kun vastaan asettuu hyvässä vireessä oleva maailmanlistan kakkospelaaja. Nolen peli näytti hyvin vakuuttavalta ja luulen, että illan ottelusta tulee jännittävä, jos molempien peli kulkee. Ja uskon kyllä, että kulkeekin. Kumpikin varmasti tietää mitä tekee ;)


Kaikki telkkarin ääreen kykenevät tenniksen ystävät, katsokaa ihmeessä! Canal + Aitio-kanava, klo 19:30, suora lähetys Cincinnatista! ;)

-J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti