keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Tulossa jääkiekontäyteinen viikonloppu!

Moi taas! Preliminäärikokeet, äidinkielen tekstitaidon yo-koe, ja kielten yo-kuuntelut ovat nyt ohi, joten on aikaa taas tulla vähän päivittelemään tilannetta!

Viikonloppu tulee ainakin omalta osaltani olemaan aika jääkiekkopainotteinen. Perjantaina suuntaan ensin Espooseen katsomaan, kun Tappara pelaa Bluesia vastaan. Ja heti lauantaina lähden Tampereelle tsekkailemaan, kun Pelicans saapuu Tapparan vieraaksi.
Tampereelle matkaan tällä kertaa ihan yksin, mutta luulen, että seurasta tuskin tulee olemaan pulaa! ;)
On todella mukavaa päästä taas seuraamaan joukkueen otteluita ihan aitiopaikalta, kun viime kerta oli tosiaan lokakuussa ja siitä on jo niin pitkä aika, että tässä alkaa jo tuntea itsensä turhan huonoksi kannattajaksi....
SM-liiga starttasi eilen taas maajoukkuetauon jälkeen. Tappara pelaa seuraavan kerran tosiaan vasta perjantaina. Joukkue on tällä hetkellä sijalla neljä. Takaatulijoita on pari, joten sijoitus voi vielä muuttua.
Mutta toivotaan, ettei tässä ehdi vielä suurta laskua tapahtua ennen perjantaita! ;) Play Off -paikka on kuitenkin jo näillä näkymin todennäköisesti tulossa, mutta täytyy muistaa se, että vielä on yli kymmenen ottelua pelaamatta, eli mitä tahansa ehtii käytännössä yhä tapahtua.



NHL:ssä Anaheimilla menee tällä hetkellä oikein hyvin. Neljästä edellisestä pelistä on kasassa kolme voittoa (kaksi normaalilla peliajalla ja kolmas SO:n jälkeen) ja yksi tappio. Ducks löytyykin läntisestä konferenssista sijalta kaksi ja on samalla myös divisioonansa kärjessä! Eli hyvältä näyttää ja niin pitääkin, sillä runkosarja on niin armottoman lyhyt tällä kaudella! ;)

Ja niin siinä sitten lopulta onneksi kävi, että viime viikonloppuna pelatun EHT:n turnausvoitto meni Suomelle! :) Leijonat voitti vakuuttavasti sekä Ruotsin että Tshekin. Hieman jäi kaivelemaan se rankkaritappio Venäjälle. Vaikka peli kulki aluksi niin hyvin, niin pienimuotoisen huolimattomuuden takia käteen jäi siitä ottelusta vain yksi piste. Mutta hienoa oli tietty se, että turnaus pystyttiin kuitenkin kotiin hoitamaan! ;)

Jep jep, ei muuta tällä kertaa! Viikonloppua odotellessa! :)

See ya!

-J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti