sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Ensi viikolla NHL tekee paluun!


Nyt se on varma juttu. NHL ja NHLPA allekirjoittivat eilen uuden työehtospimuksen, jonka ansiosta kausi saadaan onneksi nyt pelastettua ainakin osittain. Runkosarja aloitetaan 19. päivä eli ensi viikon lauantaina ja päättyy 27. huhtikuuta! Pudotuspelit aloitetaan kolme päivää myöhemmin. 
Jokaiselle joukkueelle tulee pelattavaksi yhteensä 48 ottelua. Koska runosarja päättyy jo huhtikuun lopussa, on vielä siis mahdollisuus saada mahdollisia NHL-vahvistuksia MM-kisoihin niistä joukkueista, jotka jäävät ilman pudotuspelipaikkaa.
Ensimmäisellä kierroksella pelataan 13 ottelua. Anaheim matkustaa heti ensiksi Vancouverin vieraaksi!
Saa nähdä lunastaako Sami Vatanen paikkaansa joukkueessa! ;)

Harjoitusleirit on aloitettu ja odotusta on ilmassa! Kuusi päivää enää jäljellä! Sitten pitkä odotus päättyy viimeinkin! :)

_____________________________________________________________________________

Tapparalla menee tällä hetkellä SM-liigassa hyvin. Joukkue on noussut neljänneksi, sijalle, josta ollaan lähinnä vain  haaveiltu muutamana edellisvuotena! :) Kolmesta edellisestä ottelusta on kasassa kaksi voittoa ja yksi häviö: 3-0 kotivoitot sekä SaiPasta että Bluesista (viimeisin matsi) ja yksi 2-1 vierastappio Pelicansille viime viikolta. Samassa ottelussa Ville Nieminen sai ottelurangaistuksen, kun kolasi vahingossa tuomarin kumoon tämän luistellessa suoraan Villen luistelulinjalle juuri, kun Ville lähti liikkeelle...
Nieminen sanoi huutaneensa tuomarille "väistä!", mutta törmäys siitä sitten kuitenkin tuli. Harmittava juttu, sillä se sekoitti joukkueen peliä sen verran, ettei pisteitä saatu kasaan.
Tappara pelaa seuraavan ottelunsa tiistaina Ässien vieraana Porissa!
Itse olen jo alkanut suunnitella seuraavaa Tampereen reissuani, sillä edellisestä on jo niin kauan, että jo melkein hävettää! On harmi, ettei aikaa jää opiskelukiireiden ja muiden asioiden jälkeen :(
Mahdolliset vaihtoehdot Tampereelle lähtemiselle ovat joko lauantai 26.1., jolloin Tappara pelaa HPK:ta vastaan tai sitten 16.2. Silloin vastaan tulee Pelicans. Ja jos hyvä tuuri käy niin tarkoituksena olisi ehkä päästä katsomaan otteluita molemmilla kerroilla! ;)

Eipä muuta tällä kertaa!

ps. Jori Lehterä keräsi 1+5 tehot KHL:n tähdistöottelussa!

Tässä vielä Lehterän taiteilema rankkari! Oli aika nätti! ;)



See ya later!

-J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti