sunnuntai 28. elokuuta 2011

Saksa 16.7.-20.7.2011 Part. 2

Nonniin, eiköhän sitten jatketa, kun eilen jäi loppuosa tekemättä. Varoitan jo valmiiksi, että tästä saattaa tulla pitkä, mutta ei voi mitään kun päätin tiivistää koko matkan vain kahteen osaan. Enjoy!
Sunnuntaina oltiin melkein koko päivä liikenteessä. Noin kahden aikoihin lähdettiin ajamaan Pfaltziin Kalmit-nimiseen vuoristoon (siitä näkyi kuva viime kirjoituksessa, siis sama paikka.). Ajettiin tosi ylös ja jätettiin auto pienimuotoiselle parkkipaikalle. Siitä jatkoimme ylös sellaista pientä kävelypolkua pitkin. Vaikka oli kylmä, niin maisemat olivat tosi hienot. Tässä kuvia:








































Kalmitista jatkoimme sellaiseen pikkukylään nimeltä St. Martin, joka on kuulemma nimetty tyyliin Saksan kauneimmaksi kyläksi tms. Ja ei käy kieltäminen, se tosiaan oli oikein nätti paikka :)














St. Martinin jälkeen kävimme visiitillä Anselmannilla, joka on paikallinen viininvalmistaja. Sieltä ostimme mukaan muutamat tuliaisviinit.













Anselmannilta ajoimme Speyeriin syömään italialaiseen ravintolaan, joka oli ihan Rheinin rannalla. Saatiin aika mukavat naurut, kun tarjoilija (Giuseppe :D ) iski silmänsä Riinaan ;D Otin ulkoa pari kuvaa:









Illalla kävimme vielä Veeran ja Riinan kanssa jätskillä Altlussheimissa. Ne olivat tosiaan niin valtavia, ettei kukaan meistä jaksanut syödä omaa jäätelöä kokonaan, mikä oli aika suuri ihme, jos meistä on kyse :D


















Maanantaina Riinan piti lähteä taas töihin, joten päätimme Veeran kanssa lähteä mukaan Speyeriin ihmettelemään meininkejä siksi aikaa, kunnes Riinalta ovat työt ohi. Siellä meninkin sitten melkein koko päivä, mutta oli oikein hauskaa.









Seuraavassa kuvassa näkyy nyt sitten kahvila, jossa Riina oli töissä, eli Cafe Hindenburg.



















Jjep, tässä eivät suinkaan olleet kaikki kuvat Speyerista. Heti kun vaan jaksan etsiä ja ladata ne loput niin laitan ne tänne ja muokkaan tätä osaa vähäsen :) Niitä on sen verran paljon, etten nyt ehdi/jaksa. Mutta lupaan, ettei mene kauan siinä että ne tänne ilmaantuvat!

Tiistai meni lähinnä lagittaessa ja tavaroiden pakkaamisessa. Ei siis mitään ihmeellisempää. Lähdimme kuudeksi Riinaa vastaan töihin ja siitä sitten menimme vielä käymään syömässä.

Keskiviikkona olikin sitten aika lähteä takaisin kotiin. Jätimme aika haikeat jäähyväiset Riinalle, ennen kuin hän lähti töihin. Lento lähti Frankfurtista Helsinkiin vasta klo 19:30 paikallista aikaa, mutta päätimme lähteä muutaman tunnin etuajassa sen varalta että tapahtuisi eksymistä tai muuta panikointia. Sellaista ei onneksi tullut ja pääsimme hyvissä ajoin lentokentälle. Helsingissä olimme noin klo 22:50. Kaikin puolin oli oikein antoisa reissu Saksan maalla ja sain oikein mukavana yllätksenä kokea, että ei se saksan ymmärtäminen ja puhuminen olekaan niin haastavaa kuin mitä olin itse luullut. Taitaa siitä kuuden vuoden saksan opiskelusta ollakin aika paljon hyötyä ;)

Näin! Tässä tämä nyt sitten oli. Muokkaan tekstiä ja lisään kuvia vielä myöhemmin. Toivon mukaan tästä sai edes jonkin tasoisen käsityksen :D Eipä tässä sitten muuta. Auf wiedersehen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti