lauantai 9. huhtikuuta 2011

It's playing over and over in my head.

Moikka! Kevättauolta palanneena tulin päivittämään tämänhetkistä tilannetta. Jatkoa ajatellen kirjoittaminen luultavasti harvenee vielä entisestään, sillä aika menee enimmäkseen kaikkeen muuhun. Mutta ei hätää, se ei tarkoita sitä, että juttu loppuisi kokonaan :) Eiköhän aloitella:

1. Matikan 5.-kurssin uusinnat odottavat näillä näkymin ensi syksynä.

2. Lukion ensimmäistä vuotta on tosiaan enää 2 kuukautta jäljellä. Tällä hetkellä on menossa viides ja samalla viimeinen jakso, jossa itselläni on vain 4 kurssia! Rento meininki siis loppukevään osalta :)

3. Tampereella on Hakametsän Jäähallissa hiljaista...




4. Jaroslavlissa hiljeni 2.4.2011...




5. Pittsburghissa Penguins valmistautuu Play Offseja varten viimeisessä runkosarjan pelissään sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, kun vastaan tulee Atlanta Thrashers. Play Off-paikka on jo käytännössä varmistettu ja ensimmäisellä kierroksella tulee todennäköisesti vastaan Tampa Bay Lightning.






6. Anaheim on myös tähtäämässä Play Offseihin 2011 ja hyvältä näyttää! Teemu Selänne ja kumppanit ovat huikeassa vireessä ;)







7. NHL:n pudotuspelit alkavat ensi viikon keskiviikkona 13.4. ja viimeisistä Play Off-paikoista käydään  huomattavaa taistelua sekä itäisessä- että läntisessä konferenssissa. Pisteet ovat erityisen tasaiset lännen puolella... joten kaikki on vielä auki.


8. SM-liigan finaalissa pelaavat Helsingin IFK ja Espoon Blues. Pronssiottelussa kohtaavat JYP ja Lukko. Muilla joukkueilla kesälomat ovat jo kutsuneet. Finaalipelit alkavat ensi viikon keskiviikkona ja pronssiottelu pelataan saman viikon perjantaina.

9. Joku sentään on liekeissä

#8 Teemu Selänne [Anaheim Ducks]







10. Nyt taitaa olla hyvä hetki lopettaa tänkertainen kirjoitus :) Ensi kerralla jatketaan!~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti