lauantai 18. syyskuuta 2010

Sweet Sixteen and something else

Jeah! Nyt on sitten tullut 16 vuotta täyteen. Eikä tunnu yhtään fiksummalta :D No, eipä ole mikään suuri yllätys. Tuossa keskiviikkona (15.9.)  itse synttärit olivat ja ne menivät siinä ohitse ihan rennoissa meiningeissä. Sain uusilta luokkalaisiltani tällaisen hienon pinkin ruusukkeen, jota pidin sitten koko loppupäivän (vaikka se nyt ei ihan meitsin tyylinen ollutkaan :D ) Tässä kuva:



Näin. Hieman tuntuu jo "vanhalta", ollaan sitä kumminkin jo yli puolet kolmestakymmenestä ;D Kyseisenä päivänä sain toosi paljon synttärionnitteluja. Kiitos kaikille jotka muistivat meitsiä! :)
Keskiviikko oli hiukan huono päivä juhlimiselle, kun se on ihan keskellä kouluviikkoa ja päästään kaiken lisäksi vasta aika myöhään koulusta jne. Niinpä lähdettiin sitten perjantaina juhlimaan kaveriporukan kanssa ja päädyttiin syömään kiinalaiseen Peking-nimiseen ravintolaan. Voin kyllä sanoa, että oli ihan saatanan hyvät ruuat! (Pahoittelen kielenkäyttöä) Ja kiitokset vielä kaikille perjantain seurasta! Oli helvetin hauskaa! :D

Lopuksi vielä hieman jääkiekosta. Sm-liigan runkosarja starttasi tuossa torstaina paikallisotteluiden merkeissä. Tampereella omaksi riemukseni Tappara voitti Ilveksen numeroin 5-1! Ei siis ollenkaan hassumpi aloitus tulevalle kaudelle, oikeestaan ihan hiton hyvä! :)

Se taisi olla sitten siinä! Ensi kertaan!~

1 kommentti:

  1. Moi Jenni!

    Toivottavasti koulun alku on sujunut hyvin ja et ole vielä aivan ryytynyt lukion kiireiden kanssa. Hei laitatko mulla sähköpostitse sun käytetyimmän meiliosoitteen? Voisin laittaa sinne pari ratsastuskuvaa susta viime kertaisesta tallikerrasta, kun tuli näppäiltyä. :)

    VastaaPoista